Apple представи най-новите iPhone Xs, Xs Max и iPhone XR. Дизайнът

...
Apple представи най-новите iPhone Xs, Xs Max и iPhone XR. Дизайнът
Коментари Харесай

Новите модели iPhone - впечатяват с дисплей и разпознават лицето

Apple показа най-новите iPhone Xs, Xs Max и iPhone XR.

Дизайнът на новите мобилни устройства разчита на огромния екран, който обгръща целия корпус на телефона. Моделът Xs разполага с 5,8-инчов екран и няма Home бутон, а Xs Max е по-голям - 6,5 инча. Това е първият OLED екран, основан особено за iPhone X.

Панелът на телефона е направен от хирургическа неръждаема стомана и е резистентен на вода и прахуляк.



Новите смарт телефони на Apple са оборудвани с мощния A11 Bionic чип. Той разполага с невронен процесор, който разрешава до 600 милиона интервенции в секунда. Четирите ефикасни ядра на напълно новия процесор са с до 70% по-бързи спрямо по-стария A10 Fusion. А двете производителни ядра са до 25% по-бързи.

Триядреният графичен процесор, интегриран в iPhone X, е с до 30% по-бърз от остарелия модел A10 Fusion. Това дава опция за преживявания с добавена действителност в игрите и приложенията.

Новите модели на iPhone разполагат с Face ID - към този момент могат да употребяват лицето си за ключова дума. Това е нова функционалност за отключване и потвърждаване на самоличността. Face ID се задейства от TrueDepth камерата. Тя маркира и проучва над 30 000 невидими точки, с цел да сътвори прецизна многоизмерна " карта " на лицето ти.

TrueDepth камерата може също по този начин да проучва над 50 разнообразни мускулни придвижвания, с цел да придвижи точните мимики в 16 различни емотикони.



Х моделите на смарт телефона разполагат с безжично зареждане чрез специални станции и подложки, които могат да бъдат използвани в хотели, кафенета и летища.

iPhone Xr е по-достъпният модел. Той е с алуминиева рамка и стъклен тил, подобен дизайн и се базира на същия нов и мощен чип A12 Bionic. Екранът е 6,1-инчов с LCD панел и с резолюция 1792х828 пиксела.

Цената на iphone Xs Max за клиентите в Европа стартира от 1249 евро. IPhone XS стартира на цени от 1149 евро, за модела с 512 гигабайта памет обаче купувачите би трябвало да платят 1649 евро.

По-евтиният iPhone Xr ще се продава на цени от 849 евро. Телефонът ще се предлага в 6 цвята и ще има 64, 128 или 256 гигабайта вградена памет.

Продажбите на първите два модела ще започват на 28 септември, а по-евтиният ще пристигна през октомври.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР